Τηλ. 26510 28497 |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Laser φλεβικών κιρσών κάτων άκρων

Το ενδοφλεβικό laser αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων. Αντικαθιστά πλήρως το ανοιχτό χειρουργείο κιρσών και πραγματοποιείται σε επίπεδο χειρουργείου ιατρείου (office surgery) με τοπική αναισθησία.

Σκληρυντικές ενέσεις

Οι σκληρυντικές ενέσεις (σκληροθεραπεία) των φλεβών των κάτω άκρων αποτελόυν μια άριστη θεραπευτική επιλογή στις περιπτώσεις φλεβών μικρής διαμέτρου (ευρυαγγείες) και εφόσον δεν υπάρχει ανεπάρκεια μεγαλύτερης φλέβας.

Αγγειοπλαστική - Stent αρτηριών (μπαλονάκι)

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη μέθοδο διάνοιξης στενωμένων ή αποφραγμένων αρτηριών. Η στένωση ή απόφραξη διαπερνάται με ένα ειδικό σύρμα και εν συνεχεία πάνω από το σύρμα προωθείται ειδικός αεροθάλαμος (μπαλονάκι), το οποίο φουσκώνεται και προκαλεί διάνοιξη της αρτηρίας. Για να παραμείνει η αρτηρία ανοιχτή ενδέχεται να χρειαστεί η τοποθέτηση μεταλλικού νάρθηκα (stent). Η τεχνική μπορεί να προγματοποιηθεί με τοπικη αναισθησία και ελάχιστο χρόνο νοσηλείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔιεύθυνσηΔωδώνης 75, 45221, Ιωάνννα
ΤηλέφωνοΤηλ. 26510 28497
Fax 26510 74001
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook