Τηλ. 26510 28497 |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό Ιατρού

 
Επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος Γενικής Χειρουργικής είναι ο Χειρουργός Γιώργος Γεωργίου.
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά.
 
Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το έτος 1999, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2005.
 
Απέκτησε τoν τίτλο ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής αφού ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (2007-2013), λαμβάνοντας ενεργό μέρος σε όλες τις κλινικές και ερευνητικές δραστηριότητες. Επίσης, συμμετείχε ανελλιπώς στις επεμβάσεις λήψης νεφρικού μοσχεύματος (από ζώντα και μη δότη) και μεταμόσχευσης νεφρού, που ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων - Κέντρο Μεταμοσχεύσεων το 2011.
 
Εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή στη Βιοτράπεζα Καρκίνου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά το διάστημα 2008-2014 με θέμα: «Περιεγχειρητική κινητική αγγειορυθμιστικών παραγόντων σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού» και βαθμό Άριστα. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2014.
 
Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας.
 
Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό ξενόγλωσσων και ελληνικών επιστημονικών άρθρων σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Έχει επίσης συμμετάσχει στη σύνταξη ιατρικών συγγραμμάτων της Γενικής Χειρουργικής.
 
Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
 
Έχει παρευρεθεί σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια, ημερίδες και επιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα (courses), ως ομιλητής ή εκπαιδευτής.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔιεύθυνσηΔωδώνης 75, 45221, Ιωάνννα
ΤηλέφωνοΤηλ. 26510 28497
Fax 26510 74001
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook