Τηλ. 26510 28497 |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανεύρυσμα

СНПЧ А7 Пенза, обзоры принтеров и МФУ

Με το όρο ανεύρυσμα εννοούμε την πέραν του φυσιολογικού μόνιμη διάταση ενός αγγείου. Τα ανευρύσματα αφορούν κατά βάση τις αρτηρίες. Συχνότερα εμφανίζονται στην κοιλιακή αορτή και σπανιότερα στη θωρακική ή σε άλλες αρτηρίες.

Ο βασικός κίνδυνος από την ύπαρξη ενός ανευρύσματος είναι η ρήξη του με αποτέλεσμα την μεγάλη εσωτερική αιμορραγία και τη δημιουργία σοβαρού κινδύνου για τη ζωή του ασθενούς. Πέραν της παρακολούθησης στα αρχικά στάδια, τα ανευρύσματα αντιμετωπίζονται είτε με τοποθέτηση ενδομοσχευμάτων (stent), είτε με ανοιχτή επέμβαση. Ο αγγειοχειρουργός θα σας καθορίσει την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔιεύθυνσηΔωδώνης 75, 45221, Ιωάνννα
ΤηλέφωνοΤηλ. 26510 28497
Fax 26510 74001
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook