Τηλ. 26510 28497 |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό Ιατρού

СНПЧ А7 Пенза, обзоры принтеров и МФУ
 
Υπεύθυνος του ιατρείου είναι ο αγγειοχειρουργός Ιωάννης Παπακώστας.
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωάννινων.
 
Εισήχθει στου πρώτους επιτυχόντες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από όπου αποφοίτησε το 2000.
 
Διετέλεσε αγροτικός ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Τσεπελόβου του Κέντρου Υγείας Δελβινακίου για 18 μήνες.
 
Ειδικεύτηκε για τρία έτη στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στη Χειρουργική Κλινική του  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων  (2002-2005) και για τέσσερα έτη στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (2009-2013). Μετά από επιτυχείς εξετάσεις έλαβε το 2013 τον τίτλο ττης ιατρικής ειδικότητος της ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ.
 
Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων από το 2008.
 
Κατέχει Master Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του  Πανεπιστημίου Biccoca/Milano.
 
Έχει μετεκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων με ενδοφλεβικό laser και άλλες μεθόδους στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Stony Brook στην Νέα Υόρκη-Η.Π.Α.
 
Έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ελληνική Αγγειοχειρουργική Εταιρεία και μια φορά από την ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για πρωτότυπες επιστημονικές μελέτες.
 
Έχει συγγράψει σημαντικό αριθμό ξενόγλωσσων και ελληνικών επιστημονικών εργασιών, οι οποίες είναι δημοσιευμένες σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά ιατρικά επιστημονικά περιοδικά. Έχει επίσης συμμετάσχει στη συγγραφή ιατρικών βιβλίων της ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών ιατρικών συνεδρίων και ημερίδων ως ομιλητής, εκπαιδευτής ή και ως μέλος οργανωτικών επιτροπών.

 
Είναι κριτής επιστημονικών εργασιών στο αντικείμενο της Αγγειοχειρουργικής  σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.
 
Είναι παντρεμένος με την Δικηγόρο Αθηνών Θεοδώρα Γκόγκου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔιεύθυνσηΔωδώνης 75, 45221, Ιωάνννα
ΤηλέφωνοΤηλ. 26510 28497
Fax 26510 74001
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook