Τηλ. 26510 28497 |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Kέντρο

Το Αγγειοχειρουργικό και Ορθοπαιδικό Kέντρο Ηπείρου «ΙΑΣΗ» προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς που πάσχουν από νοσήματα των αγγείων και σε ασθενείς με ορθοπαιδικές παθήσεις και κακώσεις.  

Στο κέντρο παρέχεται διάγνωση, παρακολούθηση και ένα ευρύ φάσμα επεμβατικών και μη επεμβατικων θεραπειών.

Στις εγκαταστασεις του εφαρμόζονται  αγγειοχειρουργικές και ορθοπαιδικές επεμβάσεις με τοπική αναισθησία, χωρίς ανάγκη νοσηλείας των ασθενών, καθώς και σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές μεθόδοι  χειρουργικής θεραπείας, όπως το ενδαγγειακό laser των φλεβών των κάτω άκρων.

Διατηρείται επίσης συνεργασία με πιστοποιημένες ιδιωτικές κλινικές, συμβεβλημένες με δημόσια ταμεία και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, για την αντιμετώπιση  αγγειακών και ορθοπαιδικών παθήσεων που χρήζουν ενδονοσοκομειακής φροντίδας.

Ενημερωθείτε περαιτέρω μέσω της ιστοσελίδας μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔιεύθυνσηΔωδώνης 75, 45221, Ιωάνννα
ΤηλέφωνοΤηλ. 26510 28497
Fax 26510 74001
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook